Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (2.56 secunde)
Ministerul Educatiei - Corina Dumitrescu Ministerul Sanatatii - Vasile Cepoi Ministerul Agriculturii - Daniel Constantin. Ministerul Transporturilor - Ovidiu Silaghi Ministerul Muncii - PNL Mariana Campeanu.
Nu stiu de unde a aparut propunerea Corinei Dumitrescu, pentru Mang nu erau probleme, deci a fost o surpriza aparitia scandalului.
A inceput cu madam Dumitrescu. De ce cu ea? Pentru ca a fost secretar de stat in ministerul Justitiei, condus de Rodica Stanoiu.
Nu stiu de unde a aparut propunerea Corinei Dumitrescu, pentru Mang nu erau probleme, deci a fost o surpriza aparitia scandalului.
cel legat de incompatibilitatea lui Victor Alistar si cel legat de plagiatul Corinei Dumitrescu. Pe de alta parte, inca din primele zile, premierul Victor Ponta a anuntat "reintregirea salariilor".
cel legat de incompatibilitatea lui Victor Alistar si cel legat de plagiatul Corinei Dumitrescu. Pe de alta parte, inca din primele zile, premierul Victor Ponta a anuntat "reintregirea salariilor".
Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. Ponta a zis ca nu vrea.
Presedintele de atunci al PSD a hotarat, intre alegeri, sa debarce garnitura de lideri ai vechii garzi din partid, considerata responsabila in bloc de esec si sa o inlocuiasca peste noapte cu o echipa formata din anonimi politici si tineri fara experienta, precum Zanfir Dumitrescu, Titus Corlatean, Rovana Plumb, Ion Sasu, Marian Sarbu, Gabriel Oprea, Mircea Ursache, Cristian Diaconescu samd.
DeCeNews : Pentru cine se afla Ioan Rus in guvernul Ponta? (Autor : Razvan Dumnitrescu) Actualii guvernanti aveau la dispozitie, oficial si institutional, documente din care rezulta ca numarul real al persoanelor cu drept de vot nu este de peste 18 milioane, ci abia depaseste 16,5 milioane.
11 august 2012 Cu deosebita consideratie, Grupul de Initiativa "Reinnoirea" Florea Dumitrescu fost Ministru al Finantelor si Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei Gheorghe Stroe fost Prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei Cristian Apostol expert financiar
Cand am inceput articolul de fata, ma uitam la Sova - era la Razvan Dumitrescu in emisiune - si dupa ce s-a hahait toata campania pentru referendum, declara senin ca el a participat la asigurarea cvorumului pentru Basescu in Parlament si chiar a pledat pentru asta, ca sa nu-si faca oamenii iluzii.
Razvan Dumitrescu) Ma gandeam sa incep cu o ghicitoare...Ce se intampla atunci cand premierul are o intalnire "anormal de normala " cu Guvernatorul Romaniei?
Dar, desi "Antena 3 e aici", sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.
Razvan Dumitrescu) Din dialogul lui Bogdan Chirieac cu premierul am inteles ca acesta a recunoscut ca a semnat actul coabitarii cu Traian Basescu.
Razvan Dumitrescu) Cine crede ca Traian Basescu s-a resemnat si zace prabusit cu sticla in mana pe undeva printr-o incapere din Palatul Cotroceni se insala amarnic!
Declaratia fostului ministru a fost prezentata la Antena 3, de Razvan Dumitrescu. Intr-o postare intitulata "Traian Basescu, viitor prim-ministru!", Ionut Popescu comenteaza declaratia lui Traian Basescu, prin care seful statului a anuntat ca nu se va retrage din politica dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni, in 2014.
Pe "lista" lui Iliescu au figurat nume ca Cico Dumitrescu, Gheorghe Tinca, Misu Negritoiu, Aurel Constantin Ilie si alti cativa dintre liderii din primii ani de activitate ai social democratiei.
Basescu va face rau in continuare Premierul Victor Ponta, invitat duminica seara la emisiunea "Subiectiv cu Razvan Dumitrescu", de la Antena 3, despre ceea ce se intampla pe scena politicii romanesti.
Seara de seara, Gadea, Badea, Dumitrescu, Stoicescu, Grecu, Radu Tudor se iau la tranta cu aceeasi fantosa: "regimul Traian Basescu".
• Ioan Chelaru , vicepresedinte • Florin Constantinescu, vicepresedinte • Cristian Sorin Dumitrescu, vicepresedinte • Ion Rotaru, secretar • Ion Simeon Purec, secretar • Nicolae Moga, chestor Tot in sedinta de plen din 3 februarie 2014 s-au aprobat urmatoarele schimbari in componenta Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari:
google-analytics.com